Velkomstside

Polynesisk healingmassasje

MA-URI® Behandlinger

MA-URI® Leddmassasje

Mama MA-URI® Gravidmassasje

Andre behandlingsformer

Hvem har glede av behandlingen?

Hvor kan du få behandling?

Tilbakemeldinger

Foto

Kontakt


Tilbakemeldinger

* Jeg var gravid med tvillinger i en alder av 39 når j mottok
Ma –uri svangerskapsmassasje. Gjennom massasjen var det som om
kroppen min ble fornyet og fikk næring. Den lettelsen og gleden jeg opplevde
både under og etter massasjen hjalp meg mye, spesielt mot slutten av svangerskapet,
da det fysisk var tungt å bære på de to. Massasjen gav meg også mulighet til å slippe
bekymringer og istedet være helt tilstede i egen kropp.

Anonym

* Gravidmassasje - en herlig opplevelse i svangerskapet. En massasje som fører til god avspenning, et nydelig pusterom i en stadig (fysisk) tyngre hverdag. Kroppen får en velfortjent pause! Etter at man har blitt god og avspent fylles man med ny og god energi som man tar med seg videre. > Man kan bli avhengig av slikt!

Ingvild

*..opplever Ma-uri massasjen som god når man trenger total avspenning. Den trygge berøringen, og at jeg hele tiden blir massert med armer og hender i en kontinuerlig bevegelse, hjelper kroppen til å gi slipp . Gjennom dette, føler jeg meg spesielt godt ivaretatt. Anbefaler 90 minutters –massasjen, da kroppen får tid til at den fysiske avspenningen etterhvert kan gi en total psykisk avspenning.

Anonym

* Ma-uri massasjen gav kroppen min mulighet til endelig å finne ro og hente styrke, slik at jeg fikk samlet meg i en periode med mye stress og belastning. Tusen takk!

Natalia

* Ma-uri er en vidunderlig massasje jeg kan anbefale på det varmeste til alle. Jeg har prøvd den flere ganger, i ulike faser av livet mitt, den vanlige formen så vel som gravidmassasjen, og jeg har mottatt den fra ulike massører. Uavhengig av min slitenhetsgrad eller helsetilstand har massasjen bidratt positivt. Men kanskje særlig merkbar har effekten vært når jeg har vært veldig slitt. Det har vært ganger da jeg ikke skjønte hvor sliten jeg faktisk var, før etter massasjen, når jeg plutselig merket at nå er det blitt sirkulasjon i muskelvevet! Når stress og stivhet fester seg i kroppen, tror man det er normaltilstanden... (les resten på pdf her) 

Ann-Kristin