Velkomstside

Polynesisk healingmassasje

MA-URI® Behandlinger

MA-URI® Leddmassasje

Mama MA-URI® Gravidmassasje

Andre behandlingsformer

Hvem har glede av behandlingen?

Hvor kan du få behandling?

Tilbakemeldinger

Foto

Kontakt


Andre behandligsformer

Kraniemassasje

Hodet vårt får alt for lite oppmerksomhet, i forhold til den jobben det utfører.

Moderne mennesker bruker hodet hele dagen, og vi har problemer med å la det få lov til å ta litt fri. Å motta en kraniemassasje er som å ha stor opprydding i hodet, og oppleves av mange som en  dyp meditativ tilstand som gir hvile og tilgang til nye krefter.

Hodet, nakken, skuldrene og øvre del av brystkassen mottar massasje som varer en og en halv time. 

Hodeskallen er full av punkter som har forbindelse til vitale organer og øvrige deler av kroppen, og derfor er det en helhetlig og terapeutisk behandling.
Den dype avspenningen sammen med klarhet/letthet i hodet er vanskelig å beskrive med ord og må nesten oppleves.
Hvis jeg skal anbefale den i spesielle sammenhenger, ville det være naturlig i forbindelse med hode/nakke smerter og spenninger, før store prestasjoner som framføring/eksamen, og hvis man har søvn eller avspenningsproblemer. For ikke å glemme som skjønnhetsbehandling, den glatter fort ut noen rynker :)

Berøring gjennom lyd og stillhet

Dette er massasje som består av lett berøring, noen ganger kombinert med lyd, der både stemmen og pusten kan være et redskap for å hente kraft og få lindring. Denne type behandling er for alle, men kan spesielt være god for de som av en eller annen grunn ikke tåler vanlig massasje eller er ekstra vare for berøring eller lyd.